Bij Pluimveehouderij Janssen in Zuidvelde zijn we druk bezig met de bouw van de laatste wintergartens voor beter leven 1 ster vleeskuikens.

Later volgt meer informatie over dit mooie project.

Last Updated on 29 maart 2024 by beekagribeheer

Bij de familie Obelink in Zeewolde hebben we een wintergarten gebouwd voor vleeskuikens die voldoet aan het Beter Leven 1 ster keurmerk. Deze wintergarten is een toonbeeld van onze inzet voor dierenwelzijn en hoogwaardige constructie. Een stevige basis is van vitaal belang, en daarom hebben we heipalen van 7,00 meter diep geïnstalleerd onder de funderingsstrook en vloer. De betonvloer, met een dikte van 18 cm, is zorgvuldig gestort en voorzien van twee betonmatten, wat zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit. Bovendien is het dak van de wintergarten bedekt met sandwichpanelen, die uitstekende isolatie en bescherming bieden. Deze panelen dragen bij aan een efficiënt klimaatbeheer en het welzijn van de vleeskuikens. Bij familie Obelink hebben we niet alleen een structuur gebouwd, maar een omgeving gecreëerd die de gezondheid en het comfort van de dieren ondersteunt. Onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap is duidelijk zichtbaar in elk aspect van dit project. Wij zijn er trots op te hebben bijgedragen aan de realisatie van deze hoogwaardige wintergarten die voldoet aan de strenge normen voor dierenwelzijn en constructie.

Last Updated on 26 oktober 2023 by beekagribeheer

Bij Bouw – van den Broek in Barneveld hebben we de beluchting opnieuw aangesloten en een nieuwe wand voor de wintergarten gemonteerd. Inclusief uitloopschuiven.

Last Updated on 23 mei 2023 by beekagribeheer

Bij Post in Borger hebben wij twee Wintergartens gebouwd voor vleeskuikens die voldoen aan het beterleven 1 ster van de Dierenbescherming.

één Wintergarten van 5.00 meter x 70.00 meter (BXL) waarvan het dak in het dak van de stal is gestoken en één Wintergarten van 4.00 x 81.00 (BXL) met een prefab kilgoot tussen het dak van de Wintergarten en de stal.

De daken van beide Wintergarten hebben wij voorzien van speciale Heatguard 100 licht- doorlatende golfplaten.

Last Updated on 20 maart 2023 by beekagribeheer

Bij Schepel in Hellum hebben wij een Wintergarten gebouwd voor beterleven 1 ster vleeskuikens.

Last Updated on 24 oktober 2022 by beekagribeheer

Bij Mts Kicken-Cremers in Bocholtz hebben wij twee kalkoenstallen omgebouwd naar beterleven 1 ster vleeskuikens. Aan één stal hebben wij een Wintergarten gebouwd van 110 x 5.00 (LXB) met een kilgoot. Aan één stal hebben wij aan één zijde een Wintergarten gebouwd van 100 x 5.25 (LxB) met een kilgoot en aan de andere zijde een Wintergarten van 100 x 4.00 (LxB) in het dak gestoken. Beide stallen hebben wij voorzien van onze VDV 1200 dakramen voor 3 % daglicht toetreding.

Last Updated on 19 oktober 2022 by beekagribeheer

Bij Bunnik in Schildwolde heeft Beek Agri 3 wintergartens gebouwd voor het concept beterleven 1 ster vleeskuikens.

Last Updated on 13 juli 2023 by beekagribeheer

Bij Zijlstra Augustinusga hebben wij een interne en een externe wintergarten gebouwd voor vleeskuikens.

Last Updated on 22 september 2022 by beekagribeheer

Bij Beek in Barneveld lopen weer kippen rond. De eerste stal is klaar en de tweede stal word bijna opgeleverd. De 3 sterren Beter Leven Scharrelkippen genieten van de voliére van Chore-time. BeekAgri als dealer van Chore-Time weet als geen ander hoe je een kippenstal bouwt. Daarom lag het voor de hand deze voliéres te plaatsen. Deze volière is van het type Vike 2 – 2500. Hij is uitgerust met het Ultra Flow voersysteem. Op een van de foto’s kunt u zien welke vorm de voergoot heeft. In het ronde gedeelte ligt de spiraal om het voer te verdelen. De warmtewisselaar is geleverd door Beekamp. Een warmtewisselaar die bijdraagt aan minder energieverbruik, efficiënter produceren en een beter eindproduct. Bij vragen: bel 0318 701047.

Last Updated on 7 april 2022 by beekagribeheer

In Zeewolde hebben we het gehele bedrijf Larei omgebouwd naar beter leven keurmerk 1 ster. Hier hebben we in stal 4/5 op de begane grond en 1e verdieping 2 sandwich tussenwanden gemonteerd in combinatie met deuren en geïsoleerde uitloopluiken. In al de stallen zijn aan de zijgevels gebruik gemaakt van onze complete frames. Bij de wintergartens tussen stallen 1-3 zijn er daglichtplaten toegepast en een oplierbare lengte afscheiding.

Samen met Beek Montage en Beek Deuren is er ook een prefab kantine/hygiënesluis geplaatst. Voor een klein gebouw is dit concept een perfecte oplossing. Vraag naar onze mogelijkheden over uw prefab gebouw!

Last Updated on 11 oktober 2021 by beekagribeheer

In Den Bommel hebben we de nieuwbouwstal voorzien van sandwich tussenwand in combinatie met onze geïsoleerde uitloopluiken en onze degelijke loopdeuren. (www.beekdeuren.nl)
Ook hebben we de buiten zijgevels voorzien van geperforeerd damwand met daaronder onze ongeïsoleerde lichtdoorlatende uitloopluiken.
In de schuine dakvlakken hebben wij onze verduisterbare dakvensters PLUS gemonteerd voor 3% daglicht. Deze zijn verdeeld in 4 rijen voor een goede lichtverdeling.

Last Updated on 1 november 2021 by beekagribeheer

In Oene heeft BeekAgri we een stal met 2 verdiepingen omgebouwd naar beter leven keurmerk 1 ster. Hier is een inpandige en uitpandige wintergarten toegepast. Bij dit project zijn er geïsoleerde uitloopluiken gemonteerd in combinatie met de sandwich binnenwand maar ook in de bestaande betonmuur. De buitenwand frames zijn gebruikt om de bestaande zijgevel te vernieuwen maar ook om de uitpandige wintergarten van constructie en zijgevel te voorzien. Zie hier ook hoe de buitenwand vakkundig is gedemonteerd door onze monteurs.

 

 

Last Updated on 1 november 2021 by beekagribeheer