Bij Custers in Biddinghuizen hebben wij twee bestaande kalkoenstallen met geïsoleerde betonpanelen omgebouwd naar beterleven 1 ster vleeskuikens met interne Wintergartens.

Aan één zijde van beide stallen zijn de geïsoleerde betonpanelen tot 20 cm boven de betonvloer volledig verwijderd. Hiervoor in de plaats hebben wij aluminium frames gemaakt met geperforeerd damwand.

De scheidingswand tussen de stal en Wintergarten is uitgevoerd met een betonplint aan de onderzijde voorzien van verticaal geplaatste gegalvaniseerde staanders en horizontaal gemonteerde 80 mm sandwichpanelen. In deze wand hebben wij onze Beek-Agri uitloopschuiven gemonteerd.

Omdat de daken behoorlijk vol lagen met zonnepanelen hebben wij een combinatie gemaakt van een verduisterbare lichtstraat in de scheidingswand tussen de stal en Wintergarten en verduisterbare Beek-Agri VDV 1000 PLUS dakramen in het dak.

Last Updated on 22 september 2022 by beekagribeheer

Bij Beek in Barneveld lopen weer kippen rond. De eerste stal is klaar en de tweede stal word bijna opgeleverd. De 3 sterren Beter Leven Scharrelkippen genieten van de voliére van Chore-time. BeekAgri als dealer van Chore-Time weet als geen ander hoe je een kippenstal bouwt. Daarom lag het voor de hand deze voliéres te plaatsen. Deze volière is van het type Vike 2 – 2500. Hij is uitgerust met het Ultra Flow voersysteem. Op een van de foto’s kunt u zien welke vorm de voergoot heeft. In het ronde gedeelte ligt de spiraal om het voer te verdelen. De warmtewisselaar is geleverd door Beekamp. Een warmtewisselaar die bijdraagt aan minder energieverbruik, efficiënter produceren en een beter eindproduct. Bij vragen: bel 0318 701047.

Last Updated on 7 april 2022 by beekagribeheer

Bij Kipster in Beuningen mochten wij ook deze keer onze speciale geïsoleerde mega uitloopluiken leveren en monteren. Daarnaast ook onze standaard geïsoleerde uitloopluiken.

Samen met Beek Deuren zijn er ook verschillende loop en schuifdeuren geleverd.

Last Updated on 1 november 2021 by beekagribeheer

In Zeewolde hebben we het gehele bedrijf Larei omgebouwd naar beter leven keurmerk 1 ster. Hier hebben we in stal 4/5 op de begane grond en 1e verdieping 2 sandwich tussenwanden gemonteerd in combinatie met deuren en geïsoleerde uitloopluiken. In al de stallen zijn aan de zijgevels gebruik gemaakt van onze complete frames. Bij de wintergartens tussen stallen 1-3 zijn er daglichtplaten toegepast en een oplierbare lengte afscheiding.

Samen met Beek Montage en Beek Deuren is er ook een prefab kantine/hygiënesluis geplaatst. Voor een klein gebouw is dit concept een perfecte oplossing. Vraag naar onze mogelijkheden over uw prefab gebouw!

Last Updated on 11 oktober 2021 by beekagribeheer

In Den Bommel hebben we de nieuwbouwstal voorzien van sandwich tussenwand in combinatie met onze geïsoleerde uitloopluiken en onze degelijke loopdeuren. (www.beekdeuren.nl)
Ook hebben we de buiten zijgevels voorzien van geperforeerd damwand met daaronder onze ongeïsoleerde lichtdoorlatende uitloopluiken.
In de schuine dakvlakken hebben wij onze verduisterbare dakvensters PLUS gemonteerd voor 3% daglicht. Deze zijn verdeeld in 4 rijen voor een goede lichtverdeling.

Last Updated on 1 november 2021 by beekagribeheer

In Oene heeft BeekAgri we een stal met 2 verdiepingen omgebouwd naar beter leven keurmerk 1 ster. Hier is een inpandige en uitpandige wintergarten toegepast. Bij dit project zijn er geïsoleerde uitloopluiken gemonteerd in combinatie met de sandwich binnenwand maar ook in de bestaande betonmuur. De buitenwand frames zijn gebruikt om de bestaande zijgevel te vernieuwen maar ook om de uitpandige wintergarten van constructie en zijgevel te voorzien. Zie hier ook hoe de buitenwand vakkundig is gedemonteerd door onze monteurs.

 

 

Last Updated on 1 november 2021 by beekagribeheer