Bij Beek in Barneveld lopen weer kippen rond. De eerste stal is klaar en de tweede stal word bijna opgeleverd. De 3 sterren Beter Leven Scharrelkippen genieten van de voliére van Chore-time. BeekAgri als dealer van Chore-Time weet als geen ander hoe je een kippenstal bouwt. Daarom lag het voor de hand deze voliéres te plaatsen. Deze volière is van het type Vike 2 – 2500. Hij is uitgerust met het Ultra Flow voersysteem. Op een van de foto’s kunt u zien welke vorm de voergoot heeft. In het ronde gedeelte ligt de spiraal om het voer te verdelen. De warmtewisselaar is geleverd door Beekamp. Een warmtewisselaar die bijdraagt aan minder energieverbruik, efficiënter produceren en een beter eindproduct. Bij vragen: bel 0318 701047.

Last Updated on 7 april 2022 by beekagribeheer

In Den Bommel hebben we de nieuwbouwstal voorzien van sandwich tussenwand in combinatie met onze geïsoleerde uitloopluiken en onze degelijke loopdeuren. (www.beekdeuren.nl)
Ook hebben we de buiten zijgevels voorzien van geperforeerd damwand met daaronder onze ongeïsoleerde lichtdoorlatende uitloopluiken.
In de schuine dakvlakken hebben wij onze verduisterbare dakvensters PLUS gemonteerd voor 3% daglicht. Deze zijn verdeeld in 4 rijen voor een goede lichtverdeling.

Last Updated on 1 november 2021 by beekagribeheer