Bij Beek in Barneveld lopen weer kippen rond. De eerste stal is klaar en de tweede stal word bijna opgeleverd. De 3 sterren Beter Leven Scharrelkippen genieten van de voliére van Chore-time. BeekAgri als dealer van Chore-Time weet als geen ander hoe je een kippenstal bouwt. Daarom lag het voor de hand deze voliéres te plaatsen. Deze volière is van het type Vike 2 – 2500. Hij is uitgerust met het Ultra Flow voersysteem. Op een van de foto’s kunt u zien welke vorm de voergoot heeft. In het ronde gedeelte ligt de spiraal om het voer te verdelen. De warmtewisselaar is geleverd door Beekamp. Een warmtewisselaar die bijdraagt aan minder energieverbruik, efficiënter produceren en een beter eindproduct. Bij vragen: bel 0318 701047.

Last Updated on 7 april 2022 by beekagribeheer

In Zeewolde hebben we het gehele bedrijf Larei omgebouwd naar beter leven keurmerk 1 ster. Hier hebben we in stal 4/5 op de begane grond en 1e verdieping 2 sandwich tussenwanden gemonteerd in combinatie met deuren en geïsoleerde uitloopluiken. In al de stallen zijn aan de zijgevels gebruik gemaakt van onze complete frames. Bij de wintergartens tussen stallen 1-3 zijn er daglichtplaten toegepast en een oplierbare lengte afscheiding.

Samen met Beek Montage en Beek Deuren is er ook een prefab kantine/hygiënesluis geplaatst. Voor een klein gebouw is dit concept een perfecte oplossing. Vraag naar onze mogelijkheden over uw prefab gebouw!

Last Updated on 11 oktober 2021 by beekagribeheer

In Oene heeft BeekAgri we een stal met 2 verdiepingen omgebouwd naar beter leven keurmerk 1 ster. Hier is een inpandige en uitpandige wintergarten toegepast. Bij dit project zijn er geïsoleerde uitloopluiken gemonteerd in combinatie met de sandwich binnenwand maar ook in de bestaande betonmuur. De buitenwand frames zijn gebruikt om de bestaande zijgevel te vernieuwen maar ook om de uitpandige wintergarten van constructie en zijgevel te voorzien. Zie hier ook hoe de buitenwand vakkundig is gedemonteerd door onze monteurs.

 

 

Last Updated on 1 november 2021 by beekagribeheer