Bij Custers in Biddinghuizen hebben wij twee bestaande kalkoenstallen met geïsoleerde betonpanelen omgebouwd naar beterleven 1 ster vleeskuikens met interne Wintergartens.

Aan één zijde van beide stallen zijn de geïsoleerde betonpanelen tot 20 cm boven de betonvloer volledig verwijderd. Hiervoor in de plaats hebben wij aluminium frames gemaakt met geperforeerd damwand.

De scheidingswand tussen de stal en Wintergarten is uitgevoerd met een betonplint aan de onderzijde voorzien van verticaal geplaatste gegalvaniseerde staanders en horizontaal gemonteerde 80 mm sandwichpanelen. In deze wand hebben wij onze Beek-Agri uitloopschuiven gemonteerd.

Omdat de daken behoorlijk vol lagen met zonnepanelen hebben wij een combinatie gemaakt van een verduisterbare lichtstraat in de scheidingswand tussen de stal en Wintergarten en verduisterbare Beek-Agri VDV 1000 PLUS dakramen in het dak.

Last Updated on 22 september 2022 by beekagribeheer

Bij Reemst in Holwierde mochten we het gehele bedrijf voorzien van welgeteld 266 stuks verduisterbare dakvensters. Tevens hebben we bij stal 1 het dak laten saneren en voorzien van nieuwe vezelcement golfplaten. Om deze stal goed op temperatuur te houden hebben wij hier eerst nog een glaswol deken extra over het plafond aangebracht. Dit zorgt er voor dat dhr. Reemst zijn stal beter op temperatuur houdt en hierdoor lagere stookkosten heeft.

Door het aanbrengen van onze verduisterbare dakvenster PLUS behoudt dhr. Reemst zijn verhoogde Rc-waarde. De VDV PLUS heeft namelijk een Rc-waarde van 3,1!

Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op uw Vlees/ Leghennen bedrijf? Neem contact met ons op via: 0318-701047/ 06 27 33 06 35 of mail ons: info@beekagri.nl

Last Updated on 7 januari 2022 by beekagribeheer

In Den Bommel hebben we de nieuwbouwstal voorzien van sandwich tussenwand in combinatie met onze geïsoleerde uitloopluiken en onze degelijke loopdeuren. (www.beekdeuren.nl)
Ook hebben we de buiten zijgevels voorzien van geperforeerd damwand met daaronder onze ongeïsoleerde lichtdoorlatende uitloopluiken.
In de schuine dakvlakken hebben wij onze verduisterbare dakvensters PLUS gemonteerd voor 3% daglicht. Deze zijn verdeeld in 4 rijen voor een goede lichtverdeling.

Last Updated on 1 november 2021 by beekagribeheer